Menja se trasa za linije koje prolaze kroz Petrovaradin

Od ponedeljka, 5. do 12. decembra, autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 saobraćaće u pravcu iz Novog Sada privremeno izmenjenim trasama zbog radova na sanaciji kolovoza u Petrovaradinu kod Beogradske kapije.
Linije broj 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 
 
Nakon prelaska Varadinskog mosta, autobusi skreću desno na Kej Skojevaca (posle silaska s mosta koristi se izgrađeno stajalište), odakle se uključuju u Reljkovićevu ulicu. Posle raskrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve ulice autobusi se uključuju na redovnu trasu kretanja. Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno autobusko stajalište u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnog broja 56), te stajalište koje se nalazi posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu. 
 
Linija broj 69
 
Nakon prelaska Varadinskog mosta, autobusi skreću desno i Trandžamentskim putem saobraćaju do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije, odakle se vraćaju na redovnu trasu kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno autobusko stajalište koje se nalazi odmah posle silaska s Varadinskog mosta.
 
U suprotnom pravcu autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 saobraćaće redovnim trasama. 
 
Privremena izmena trase linije 24
 
Zbog radova na saobraćajnici u ulici Duška Vickovića u Kovilju, od ponedeljka 5. decembra, privremeno se izmešta trasa linije broj 24 Novi Sad-Kovilj. Autobusi će do završetka radova u oba smera saobraćati Ulicom Laze Kostića, ulicom Stevana Pešića, ulicom Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice. Za vreme trajanja radova (planirani završetak je 16. 12. 2016. godine) otvara se privremeno autobusko stajalište neposredno posle raskrsnice ulica Stevana Pešića-Lale Novosela (s obe strane), kao i autobusko stajalište raskrsnica ulica Stevana Pešiša-Laze Kostića, raskrsnica ulica Jovice Pavlice-Stevana Pešića (smer iz Kovilja).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije