Zatvaraju se ulice zbog dočeka

Za vreme proslave Nove godine, 31. decembra i 1. januara na Trgu slobode i Trgu republike biće angažovana redarska služba, koja će brinuti o bezbednosti građana.

U koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost ljudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.

Takođe, najavljeno je da će, zbog dočeka, pojedine ulice u širem centru grada biti zatvorene za saobraćaj i to: Trifkovićev trg, Trg republike, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene i Ilije Ognjanovića, Daničićeva, Kosovska i Šumadijska (od ulice Aleksandra Tišme do Daničićeve). Ulice će biti zatvorene za saobraćaj od 15 časova 31. decembra do 1. januara u četiri sata.

Iz Gradske kuće su saopštili i da će semafori u široj zoni centra u noćnim satima 31. decembra i 1. januara raditi u režimu za dane vikenda, odnosno ukida se režim žutog trepćućeg svetla.

Zbog dočeka je u svim ulicama užeg centra grada (pešačke zone) zabranjen ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javnih komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Parking garaža iza zgrade SNP-a privremeno je zatvorena i koristiće se za parkiranje vozila organizatora i gostiju, kao i parking na Trgu republike kod ulaza u pešačku zonu, od 31. decembra u 8 časova do 1. januara u 4 sata.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije