Produžena privremena trasa GSP linija 1, 15 i 35

Privremena trasa linija GSP-a 1, 15 i 35 biće produžena do završetka obnove mosta preko Kanala DTD na Sentandrejskom putu.
Produžena privremena trasa GSP linija 1, 15 i 35
Foto: 021.rs
Linije 1 i 35 s Klise će, pored već izmenjenog dela trase, s Klisanskog puta skretati desno u Primorsku ulicu, zatim desno prema kružnoj raskrsnici s Bulevarom Evrope, kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za Industrijsku zonu "Jug". Potom će nastaviti Privrednikovom ulicom, skrećući desno na Put novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Sentandrejskim putem, odakle će nastaviti redovnom trasom. 
 
Prema Klisi, autobusi na linijama 1 i 35 će, od raskrsnice Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda, saobraćati levo Putem novosadskog partizanskog odreda, levo Privrednikovom ulicom, zatim desno prema kružnoj raskrsnici s Bulevarom Evrope do kružne raskrsnice i isključenja za Industrijsku zonu "Sever". Potom će nastaviti Primorskom ulicom do raskrsnice s Klisanskim putem, odakle nastavljaju trasom koja je uvedena letos.
 
U GSP napominju da će autobusi na linijama 1 i 35 u smeru prema Klisi, osim redovnih stajališta, koristiti privremeno stajalište na Putu novosadskog partizanskog odreda - Sentandrejski put (kod mlekare). Autobusi na liniji 15 koristiće stajališta drugih linija i jedino privremeno stajalište u Primorskoj ulici kod Pošte.
 
Podsetimo, nedavno je ponovo produžen rok za završetak radova na Sentandrejskom mostu, pa će tako oni trajati barem do 10. marta o čemu više možete pročitati OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije