Izmena trasa autobusa zbog polumaratona

Zbog novosadskog polumaratona, danas, 24. marta, od 10:45 do 14 časova, privremeno će biti izmenjene trase autobusa na linijama 1, 6, 7A, 7B, 8, 11A, 11B, 12 i 13.
Izmena trasa autobusa zbog polumaratona
Foto: 021.rs
Linija 1 i 8
 
Autobusi će na Limanu 2 iz Fruškogorske ulice skretati desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će skretati desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice i dalje će nastavljati redovnom trasom.
 
Do sledećeg polaska autobusi će čekati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.
 
Linije 7A i 7B
 
U oba smera, autobusi će umesto Bulevarom patrijarha Pavla saobraćati Futoškim putem, Futoškom, Ulicom cara Dušana, Bulevarom cara Lazara, Balzakovom do Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Linije 6, 11A, 11B i 12
 
Autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.
 
Linija 13 
 
Umesto Bulevarom Evrope, autobusi će u smeru Detelinara - Univerzitet saobraćati Futoškom, Ulicom cara Dušana, Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja, odakle će skretati desno u Fruškogorsku ulicu do stajališta Narodnog fronta - Fruškogorska. 
 
U smeru Univerzitet - Detelinara, autobusi će od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar cara Lazara saobraćati redovnom trasom.
 
Na Limanu će se okretati tako što će sa Bulevara cara Lazara skretati desno u Fruškogorsku ulicu, a zatim Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja doći do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Do sledećeg polaska čekaće na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.
 
Na izmenjenim delovima trase linija 1, 8 i 13 koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije