Menu 021

Danas slabiji pritisak vode na bačkoj strani Novog Sada, na pojedinim lokacijama ispira se mreža

Pritisak vode u Novom Sadu biće smanjen danas, 18. jula, jer radnici "Vodovoda i kanalizacije" menjaju cev između nove filter stanice i Fabrike vode.
Novi Sad 18.07.2019. | 18:21 > 11:10
Kako je saopšteno u tom preduzeću, zbog ovih, neophodnih radova, danas (četvrtak) će tokom dana bačka strana grada imati niži pritisak u distributivnom vodovodnom sistemu.
 
"Na rubnim delovima mreže i višim spratovima stambenih zgrada, bez hidropaka, moguć je i nestanak vode", navode u "Vodovodu".
 
 
Normalizacija se očekuje danas, do večernjih sati.
 
"Zbog dotrajalosti cevi, došlo je do curenja na spoju s meračem protoka. Zbog toga su radovi na otklanjanju havarije urgentni", kažu u "Vodovodu" i apeluju na građane da imaju strpljenja za novonastalu situaciju.
 
Zbog radova na menjanju cevi između nove filter stanice i Fabrike vode koji su završeni tokom noći, danas će se ispirati vodovodna mreža na nekoliko lokacija. Kako navode u "Vodovodu", ispiranje mreže može dovesti do pada pritiska u tim delovima vodovodne mreže, kratkog zamućenja vode kao i izlivanja veće količine vode na javnim površinama. 
 
Ispiranje će se obaviti na sledećim lokacijama: 
 
- MZ "Bistrica", Braće Dronjak 11 
- Temerinska pijaca,
- Najlon pijaca
- Javna česma na Bulevaru Jovana Dučića 
- MZ "Stepanovićevo", Vojvode Stepe Stepanovića 112 
- MZ "Kisač", Slovačka 10
- Javna česma kod Indeksovog stadiona 
- Studentski dom "Veljko Vlahović", dr Sime Miloševića 8, 
- KCV, Klinika za očne bolesti
- KCV, Klinika za bolesti uva, grla i nosa.
Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Cenovnik Impresum Kontakt Pravila i uslovi korišćenja Pošalji vest