Linije GSP-a 6, 11a i 11b menjaju trase zbog radova na Podbari

Autobusi GSP-a na linijama broj 6, 11a i 11b promeniće trasu od danas, 18. marta zbog radova na infrastrukturnom uređenju i opremanju i izgradnji saobraćajnih površina u Ulici Marka Miljanova.
Linije GSP-a 6, 11a i 11b menjaju trase zbog radova na Podbari
Foto: 021
Ova izmena će početi da se primenjuje danas od 8h. Autobusi na linija broj 6, 11a i 11b menjaju trasu kretanja na sledeći način:
 
Smer od centra prema Podbari
 
Od raskrsnice ulica Beogradski kej i Marka Miljanova autobusi saobraćaju Beogradskim kejom, ispod drumsko-železničkog mosta prema Venizelosovoj ulici, dalje Venizelosovom ulicom, zatim skreću levo u Ulicu Filipa Višnjića, desno u Ulicu Marka Miljanova i nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer od Podbare prema centru 
 
Od raskrsnice ulica Marka Miljanova i Filipa Višnjića autobusi skreću levo u Ulicu Filipa Višnjića, desno u Venizelosovu ulicu, desno pored Kvantaške pijace do Ulice Marka Miljanova, zatim skreću levo u Ulicu Marka Miljanova i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Autobusi na izmenjenom delu trase ( u smeru prema Podbari) kroiste autobusko stajalište ne Beogradskom keju, nakon raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova.
 
Izmena će važiti do 18. maja.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije