Menu 021

U subotu letnje Zadušnice, organizovan prevoz do i na Gradskom groblju

Letnje (duhovske) Zadušnice su u subotu, 6. juna, a tim povodom očekuje se veća poseta svim grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima.
Novi Sad 03.06.2020. | 13:43
U subotu letnje Zadušnice, organizovan prevoz do i na Gradskom groblju
Foto: 021.rs
U "Lisju" mole građane koji budu išli na groblja da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite od virusa korona.
 
GSP će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starijE i osobe sa invaliditetom. Sa glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđena dva kombija koji će prevoziti građane od 7 do 15 časova.
 
Građane, koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, u "Lisju" podsećaju da mogu da se dogovore sa službama ovog preduzeća na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.
 
Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja subotom nije dozvoljen.
 
U "Lisju" mole građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bi došlo do požara.
Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest