Radovi na Podbari, Grbavici i Avijatičarskom naselju menjaju režim saobraćaja

Novosadska toplana danas, 23. juna počinje rekonstrukciju vrelovoda u delu Grbavice, Avijatičarskog naselja, kao i obnovu vrelovoda u delu Podbare, zbog čega će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u ovim delovima grada.
Radovi na Podbari, Grbavici i Avijatičarskom naselju menjaju režim saobraćaja
Foto: 021.rs
GRBAVICA
 
Radovi će se izvoditi u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, zbog čega će režim saobraćaja privremeno biti izmenjen u Gogoljevoj ulici, od Tolstojeve do raskrsnice sa Ulicom Miše Dimitrijevića.
 
Za vreme prve faze radova biće zabranjen saobraćaj u delu Gogoljeve ulice od broja 16 do broja 28 (od Tolstojeve ulice do Ulice Miše Dimitrijevića). 
 
Određuje se obavezan smer "desno" iz Tolstojeve ulice prema Gogoljevoj ulici, kao i obavezan smer "levo" iz Gogoljeve ulice prema Tolstojevoj ulici, dok se u raskrsnici Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića, određuje obavezan smer "levo ili desno".
 
Privremena izmena će trajati do 17. jula.
 
PODBARA
 
Rekonstrukcija vrelovoda izvodiće se u bloku ulica Dušana Vasiljeva i Episkopa Visariona.
 
Radovi menjaju režim saobraćaja tako što će u delu Ulice Dušana Vasiljeva, od raskrsnice sa Ulicom Episkopa Visariona ka Ulici Marka Miljanova, biti zabranjen saobraćaj. Takođe, biće zabranjeno parkiranje vozila u blokovskom delu ulica Episkopa Visariona, Dušana Vasiljeva, Marka Miljanova i Beogradskog keja.
 
Privremena izmena će trajati do 1. avgusta.
 
AVIJATIČARSKO NASELJE
 
Rekonstrukcija vrelovoda počeće u ulicama Milenka Grčića i Stevana Divnina Babe. 
 
U toku radova povremeno će biti zatvarane za saobraćaj sledeće deonice: deo od objekta u Ulici Milenka Grčića 1-15 do raskrsnice ulica Milenka Grčića i Orlovića Pavla; deo Ulice Tarasa Ševčenka, od raskrsnice sa Ulicom Milenka Grčića do Ulice Tarasa Ševčenka 1 i do objekta u Ulici Milenka Grčića 17; deo Ulice Stevana Divnina Babe, od broja 2 do broja 9.
 
Takođe, počinje i rekonstrukcija vrelovoda u bloku ulica Oblačića Rada. 
 
U toku radova povremeno će biti zatvarana za saobraćaj raskrsnica ulica Milenka Grčića i Orlovića Pavla; deo Ulice Starine Novaka, od broja 15 do broja 21; deo Ulice Filipa Filipovića, od raskrsnice sa Ulicom Starine Novaka do pruge.
             
Obe ove izmene saobraćaja trajaće do 23. avgusta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije