Menu 021

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama u četvrtak menjaju trase zbog radova

Autobusi GSP-a na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 od četvrtka, 13. avgusta menjaju trase zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića 21.
Novi Sad 12.08.2020. | 09:53 > 10:14
Autobusi GSP-a na pojedinim linijama u četvrtak menjaju trase zbog radova
Foto: 021.rs
Autobusi menjaju trasu na sledeći način:
 
Linije 5 i 11A i 11B
 
Smer ka centru - Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.
 
Smer od centra - Autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.
 
Linije 1 i 17 
 
Od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Smer od centra - Autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.
 
Linija 8
 
Smer sa Novog naselja -  Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Štranda - Autobusi saobraćaju redovnom trasom.
 
Autobusi na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.
 
Ova izmena važiće do 16. avgusta.
Autor: 021.rs
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest