Menu 021

Autobusi GSP-a od 2. novembra menjaju trase zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj

Autobusi na pojedinim linijama GSP-a od 2. novembra promeniće trase zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj ulici, a zbog izgradnje pruge.
Novi Sad 28.10.2020. | 11:55
Autobusi GSP-a od 2. novembra menjaju trase zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj
Foto: 021.rs
Trase će promeniti linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 i to na sledeći način:
 
Linije 5 i 5N  
 
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 
 
Linije 21, 22, 23, 24 i 30  
 
Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer iz mesta: Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, skreću levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice. 
 
Autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija. 
 
Ova izmena će važiti do kraja marta 2021.
Autor: 021
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest