Radovi menjaju režim saobraćaja kod Dunavskog parka i na Detelinari

Novosadska toplana danas, 17. maja počinje radove kod Dunavskog parka i na Detelinari, zbog čega će doći do izmene režima saobraćaja.
Radovi menjaju režim saobraćaja kod Dunavskog parka i na Detelinari
Foto: 021.rs
CENTAR
 
Počinje rekonstrukcija vrelovoda u bloku ulica Iva Lole Ribara, Vojvode Putnika i Dunavske ulice. Ovi radovi će se obavljati fazno.
 
U prvoj fazi radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Dunavske ulice, odnosno od pešačkog dela Dunavske ulice do Ulice Iva Lole Ribara.
 
"Javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada", navode u Novosadskoj toplani.
 
Rok za završetak prve faze radova je 17. jun, dok je rok za završetak svih faza radova na pomenutoj deonici 17. avgust.
 
DETELINARA
 
Rekonstruisaće se vrelovod u Rumenačkoj ulici, od broja 39 do broja 53.
 
Za vreme radova biće privremeno onemogućen saobraćaj u krajnjoj desnoj traci u Rumenačkoj ulici, od Ulice Kornelija Stankovića do Ulice Janka Veselinovića, kao i u krajnjoj desnoj traci u Ulici Kornelija Stankovića, na uglu sa Rumenačkom ulicom, a takođe, biće onemogućeno parkiranje vozila u zoni radova.
 
Ova izmena režima saobraćaja će trajati do 1. jula.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Počinje očitavanje brojila za jun

Radnici Novosadske toplane od danas, 22. juna očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za jun.

Radovi zatvaraju deo Ulice Maksima Gorkog

Režim saobraćaja u delu Starog grada biće izmenjen od danas, 21. juna zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića.