Autobusi GSP-a na liniji 6 do avgusta menjaju trasu zbog radova

Autobus GSP-a na liniji 6 od danas, 8. juna promeniće trasu kretanja zbog izgradnje kablovskog voda u Ulici Feješ Klare.
Autobusi GSP-a na liniji 6 do avgusta menjaju trasu zbog radova
Foto: 021.rs
Autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način: 
 
Smer Podbara - Centar - Adice (6A)
 
Od raskrsnice ulica Vršačke i Bulevara patrijarha Pavla autobusi će skretati levo na Bulevar patrijarha Pavla, zatim desno u Ulicu Jožefa Atile, desno u Ulicu Ćirila i Metodija do raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se redovno stajalište na Bulevaru patrijarha Pavla/Feješ Klare (stajalište linije 7B).
 
Smer Adice - Centar - Podbara (6B)
 
Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi će saobraćati pravo Ulicom Ćirila i Metodija, zatim Ulicom Jožefa Atile, levo na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Vršačku ulicu i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Ulici Ćirila i Metodija, kod broja 51.
 
Ova izmena će važiti do 4. avgusta.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije