Radovi zatvaraju deo Ulice Maksima Gorkog

Režim saobraćaja u delu Starog grada biće izmenjen od danas, 21. juna zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića.
Radovi zatvaraju deo Ulice Maksima Gorkog
Foto: 021.rs
Počinje poprečno raskopavanje Ulice Maksima Gorkog ispred broja 38-40, u blizini raskrsnice sa Ulicom Stevana Musića.
 
U ovoj fazi izvođenja radova, Ulica Maksima Gorkog biće zatvorena za saobraćaj u delu od Ulice Sonje Marinković do Ulice Stevana Musića. Takođe, tokom izvođenja radova, iz Ulice Stevana Musića je omogućeno skretanje levo ka Ulici Maksima Gorkog, a iz Ulice Jovana Đorđevića omogućeno je skretanje desno ka Ulici Maksima Gorkog. 
 
Iz Ulice Sonje Marinković, iz smera Ulice Vojvode Mišića omogućeno je skretanje levo ka Ulici Maksima Gorkog, a iz smera Radničke ulice omogućeno je skretanje desno ka Ulici Maksima Gorkog.
 
Ova faza radova trebalo bi da bude završena do 28. juna, a u Novosadskoj toplani mole građane za strpljenje zbog radova.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije