Radovi u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve menjaju režim saobraćaja

Rekonstrukcija vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve ulice počinje danas, 24. juna, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.
Radovi u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve menjaju režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Režim saobraćaja će biti izmenjen u ulicama Turgenjevoj i Branimira Ćosića i u režijskim saobraćajnicama u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve ulice. 
 
Za vreme radova biće privremeno zatvorena za saobraćaj režijska saobraćajnica u Turgenjevoj ulici ispred broja 10-14, a skretanje iz Ulice Branimira Ćosića prema ovom delu Turgenjeve ulice biće onemogućeno.
 
Režijska saobraćajnica u Turgenjevoj ulici za objekte na Bulevaru oslobođenja broj 46A-56, biće zatvorena za saobraćaj tokom izvođenja radova.
 
Saobraćajna traka uz neparnu stranu Turgenjeve ulice ispred broja 3-5 biće povremeno zatvarana zarad pristupa građevinske mehanizacije, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila uz ograničenje brzine na 30 km/h.
 
Ova izmena će trajati do 9. avgusta.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije