Nova izmena režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I

Novosadska toplana danas, 8. septembra, u okviru već započete rekonstrukcije vrelovoda u bloku Bulevara kralja Petra I i Kraljevića Marka, počinje nove radove zbog čega će biti izmenjen saobraćaj.
Nova izmena režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I
Foto: 021.rs
Režim saobraćaja menja se na Bulevaru kralja Petra I u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka broj 19 (DZ "Jovan Jovanović Zmaj").
 
U ovoj fazi radova, za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I (uključujući i rakrsnicu), od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka broj 19, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu saobraćajnu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h. 
 
Tokom ove faze radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Ulice Žitni trg prema Bulevaru kralja Petra I.
 
Ranije započeti radovi (iz prethodne faze) na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj (još uvek važećoj) izmeni režima saobraćaja dodaje se ova nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, te se ova raskrsnica otvara za saobraćaj.
 
Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi je 20. oktobar
 
021 je nedavno pisao o ovim, ali i drugim radovima u Novom Sadu zbog kojih je vozačima znatno otežano kretanje po gradu, a više o tome na OVOM LINKU.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije