Od sutra izmena režima saobraćaja u Petrovaradinu zbog književnog festivala

Režim saobraćaja u Petrovaradinu biće privremeno izmenjen od subote, 18. septembra do ponedeljka, 20. septembra zbog održavanja mini književnog festivala "Podgrađe Booktown".
Od sutra izmena režima saobraćaja u Petrovaradinu zbog književnog festivala
Foto: 021.rs
Privremeno će biti zabranjen saobraćaj u Beogradskoj ulici, u Preradovićevoj ulici od Beogradske ulice do skretanja za Petrovaradinsku tvrđavu, u Štrosmajerovoj ulici, u ulicama prote Mihaldžića, Lisinskog i Vladimira Nazora u Petrovaradinu.
 
Menjaju se trase pojedinih autobusa GSP-a
 
Privremeno će biti izmenjene trase linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64, u oba smera.
 
U izmenjenom delu, u smeru iz Novog Sada - od Trga vladike Nikolaja u Petrovaradinu autobusi se kreću Kameničkim putem, Kejom skojevaca i Reljkoćevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom, a u smeru iz Petrovaradina – od raskrsnice ulica Reljkovićeve i Preradovićeve, Reljkovićevom ulicom, drumsko-železničkim mostom, Venizelosovom ulicom, Beogradskim kejom i Trgom Neznanog junaka do raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina i dalje postojećom trasom.  
 
Na izmenjenom delu trase linija biće korišćena postojeća stajališta drugih autobuskih linija i po potrebi postavljena autobuska stajališta.   
 
Privremena izmena režima saobraćaja važi od subote u 6 časova do ponedeljka u 5 časova.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Kisačka i okolina danas bez grejanja

Zbog radova na povezivanju vrelovodnog priključka za objekat u Kisačkoj ulici 55 na magistralni vrelovod, okolina ove ulice danas od 13 časova nema grejanje.