Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 menjaju trasu, linija 72 skraćena

Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 danas, 12. aprila i sutra, 13. aprila promeniće trasu kretanja zbog radova na Detelinari, dok će linija 72 biti skraćena.
Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 menjaju trasu, linija 72 skraćena
Foto: 021.rs
Zbog postavljanja "ležećih saobraćajaca" u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način: 
Linija 3
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).
 
Smer sa Detelinare - Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 13
 
Smer sa Univerziteta - Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.
 
Smer sa Detelinare - Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 72
 
Linija 72 Novi Sad - Paragovo skraćena je na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. 
 
Ova izmena će važiti do 10. maja.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije