Autobusi GSP-a menjaju trasu zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj

Pojedine autobuske linije GSP-a, koje prolaze ispod podvožnjaka u Temerinskoj ulici, od danas, 26. aprila promeniće trasu kretanja zbog radova.
Autobusi GSP-a menjaju trasu zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Temerinskoj
Foto: 021.rs
Trasu menjaju autobuske linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 i to na sledeći način:
Linije 5 i 5N  
Smer sa Temerinskog puta - Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Avijatičarskog naselja - Od raskrsnice Ulice Jovana Subotića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja. 
 
Linije 21, 22, 23, 24 i 30  
 
Smer sa Železničke stanice - Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer iz mesta - Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom, skretati levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice. 
 
Na izmenjenom delu trase autobusi na linijama broj 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 koristiće redovna stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije