Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 u četvrtak menjaju trase

Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 u četvrtak, 19. maja promeniće trase kretanja zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića.
Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 u četvrtak menjaju trase
Foto: 021.rs
Linija 3
Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće se polukružno okretanje nakon čega će čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).
Smer sa Detelinare: Kao polazno autobusko stajalište koristiće se stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će autobusi saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 13
 
Smer sa Univerziteta: Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće se polukružno okretanje nakon čega će čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.
 
Smer sa Detelinare: Kao polazno autobusko stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije