Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 promenili trase zbog radova

Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 od danas, 24. maja saobraćaju izmenjenom trasom zbog izgradnje vrelovodnog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Orlovića Pavla.
Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 promenili trase zbog radova
Foto: 021.rs
Na izmenjenom delu trase autobuski saobraćaj se odvija na sledeći način:
Linija 3
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića. Nakon kružnog toka autobusi će čekati na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a).
 
Smer sa Detelinare - Autobusi će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 13
 
Smer sa Univerziteta - Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića. Nakon kružnog toka autobusi će čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.
 
Smer sa Detelinare - Autobusi će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Ova izmena će važiti do 6. juna.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije