Počinju radovi na dve lokacije u Novom Sadu - ko ide Bulevarom oslobođenja, nek se pripremi

Novosadska toplana danas, 6. juna počinje sa radovima na vrelovodima na dve lokacije u Novom Sadu, zbog čega će doći do izmene režima saobraćaja.
Počinju radovi na dve lokacije u Novom Sadu - ko ide Bulevarom oslobođenja, nek se pripremi
Foto: 021.rs
Zbog rekonstrukcije vrelovoda duž parne strane Bulevara oslobođenja, od raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića do broja 8 na Bulevaru oslobođenja, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.
Biće ukinut parking i zabranjen saobraćaj krajnjom desnom trakom na Bulevaru oslobođenja, od raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića do broja 8 na Bulevaru oslobođenja.
 
Takođe, na Bulevaru oslobođenja izmešta se autobusko stajalište Bulevar oslobođenja/Bulevar Jaše Tomića (linije 7A, 10, 14 i 15 ). Do završetka radova stajalište će privremeno biti izmešteno na Bulevar oslobođenja, ispred kućnog broja 10.
Rok za završetak ovih radova je 5. jul.
 
Takođe, zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat OŠ "Vasa Stajić" u Ulici vojvode Knićanina broj 12B, u zoni radova promeniće se režim saobraćaja.
 
Saobraćaj će biti zabranjen u delu saobraćajne trake u Stratimirovićevoj ulici, od broja 2 do broja 4, i saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brine na 30 km/h.
 
Ovi radovi trebalo bi da budu završeni do 4. jula.
 
U Novosadskoj toplani mole građane za strpljenje.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije