Privremeno se zatvara deo Bulevara Jovana Dučića zbog snimanja filma: Autobusi GSP-a menjaju trase

Autobusi GSP-a na linijama 2, 7A, 7B, 8, 9, 9A, 18A i 18B danas, 26. septembra promeniće trase kretanja zbog snimanja filma.
Privremeno se zatvara deo Bulevara Jovana Dučića zbog snimanja filma: Autobusi GSP-a menjaju trase
Foto: 021.rs
Ova izmena trasa autobusa važiće od ponedeljka, 26. septembra u 19 časova do utorka, 27. septembra u 5 časa, kada će biti zabranjen saobraćaj u delu Bulevara Jovana Dučića od raskrsnice sa Ulicom Bate Brkića do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića.
Autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:
Linija 2 
 
Smer ka Novom naselju - Od raskrsnice ulica Futoški put i Bulevar Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem do raskrsnice sa Bate Brkića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice ulica Futoški put i Bate Brkića autobusi će saobraćati Futoškim putem do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linije 7A, 18A
 
Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića autobusi će skretati levo u Bate Brkića, desno na Bulevar vojvode Stepe do raskrsnice sa  Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linije 7B, 18B 
 
Od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretati levo u Bate Brkića do Bulevara Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linija 8
 
Smer sa Limana - Od raskrsnice ulica Hadži Ruvimove i Bulevara Evrope autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar kneza Miloša i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice ulica Bulevar vojvode Stepe i Bate Brkića autobusi će saobraćati pravo Bulevarom vojvode Stepe, skretaće desno na Bulevar Evrope, levo u Hadži Ruvimovu ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Linije 9 i 9A
 
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi će saobraćati pravo Futoškim putem, skretati desno u Bate Brkića, levo na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja do okretnice.
 
Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića autobusi će skretati desno u Bate Brkića, levo na Futoški put do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije