Autobusi GSP-a na liniji 86 od danas menjaju trasu, dodatni polasci za Grožđebal

Autobusi GSP-a na liniji 86 od subote, 1. oktobra promeniće trasu kretanja.
Autobusi GSP-a na liniji 86 od danas menjaju trasu, dodatni polasci za Grožđebal
Foto: 021.rs
Umesto sadašnjom trasom preko Starog Rakovca, autobusi će u oba smera saobraćati Grebenskim putem preko Iriškog venca.
Dosadašnja trasa preko Starog Rakovca imala je ograničenja zbog geometrije puta, koja je nebezbedna za saobraćanje solo autobusa u delu od Starog Rakovca do raskrsnice "Zmajevac", te su se na liniji 86 mogli koristiti isključivo autobusi manjeg kapaciteta. 
"S obzirom da takva vozila nisu dovoljna za trenutne prevozne potrebe, GSP se odlučio za izmenu trase Grebenskim putem, čime će biti omogućeno i saobraćanje autobusa većeg kapaciteta. Izmenama će građani dobiti adekvatniji prevoz do Vrdnika i tamošnjih banjskih kapaciteta, kao i mogućnost lakšeg odlaska do Iriškog venca i korišćenja turističkih potencijala Fruške gore", kažu u GSP-u.
 
Cena pojedinačne karte od Novog Sada do Iriškog venca iznosi 160 dinara, a do Vrdnika 200 dinara.
 
"Grožđebal 2022"
 
Za vreme Grožđebala u Sremskim Karlovcima, 30. septembra, 1. i 2. oktobra autobuski prevoz do tog mesta odvijaće se po redovnom redu vožnje, s tim da će od 17 časova polasci biti pojačavani dodatnim prevoznim kapacitetima.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije