Linije 6 i 12 u ponedeljak menjaju trase

Zbog izgradnje vrelovodnog priključka u Ulici Ćirila i Metodija, od Ulice Feješ Klare do Šarplaninske, u ponedeljak, 3. oktobra, biće izmenjene trase linija broj 6 i 12.
Linije 6 i 12 u ponedeljak menjaju trase
Foto: 021.rs

Trase će biti izmenjene u ponedeljak, 3. oktobra.

LINIJA BROJ 6
 
Smer sa Podbare
 
Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija autobusi će saobraćati pravo Ulicom Feješ Klare, skretati desno u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Senteleki Kornela do Ulice Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom.
Smer sa Adica
 
Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Senteleki Kornela autobusi će skretati desno u Ulicu Senteleki Kornela, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase autobuske linije broj 6 koristiće se postojeća stajališta drugih linija, kao i prevremeno stajalište u Ulici Ćirila i Metodija ispred kućnog broja 95 (smer sa Adica).
 
LINIJA BROJ 12
 
Smer iz centra
 
Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Stanoja Glavaša autobusi će skretati levo u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Senteleki Kornela do autobuskog stajališta, gde će čekati do narednog polaska.
Smer sa Telepa
 
Od polaznog stajališta u Ulici Senteleki Kornela autobusi će saobraćati pravo Ulicom Senteleki Kornela, skretati desno na Bulevar patrijaha Pavla, desno u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase autobuske linije broj 12 koristiće se postojeća stajališta drugih linija

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije