Danas počinje obnova kolovoza na drugoj deonici Futoškog puta, pogledajte gde se još izvode radovi

Od danas, 8. oktobra počinje obnova klovozne konstrukcije na sledećoj deonici Futoškog puta, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića.
Danas počinje obnova kolovoza na drugoj deonici Futoškog puta, pogledajte gde se još izvode radovi
Foto: 021.rs
Radovi će se izvoditi na levoj kolovoznoj traci (u smeru ka Bulevaru Slobodana Jovanovića), a dvosmerni saobraćaj odvijaće se na suprotnoj traci.
 
Dok se radovi budu izvodili u zoni raskrsnice Futoški put-Bulevar Slobodana Jovanovića, biće zabranjeno skretanje u Vršačku ulicu sa Futoškog puta iz pravca grada, kao i levo skretanje iz Vršačke ulice.
Takođe, radovi u samoj raskrsnici u kraćem periodu onemogućiće prilaz vozilima iz pravca Bulevara Slobodana Jovanovića, kao i pristup ovoj saobraćajnici sa Futoškog puta. Po završetku ove faze radova, što se očekuje najkasnije do kraja sledeće nedelje, pristupiće se radovima na desnoj kolovoznoj traci (od Ulice Ilariona Ruvarca do Vršačke).
Pre planiranog roka završena je popravka desne kolovozne trake u delu Hajduk Veljkove ulice, od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I i ova deonica je puštena u saobraćaj. Radovi se od petka izvode na levoj kolovoznoj traci (od ulice Braće Popović do ulice Novosadskog sajma), a završetak je planiran do ponedeljka, 10. oktobra.
 
Šta je još u planu?
 
Osim na pomenutim lokacijama, radovi na popravci kolovozne konstrukcije trenutno se obavljaju i na levoj traci Begradskog keja (od Ulice Bajči Žilinskog do Žeželjevog mosta), u Vojvođanskoj ulici, kao i u ulicama Sonje Marinković i Majora Tepića u Sremskoj Kamenici, dok se na Trgu neznanog junaka vrši popravka denivelisanog kolovoza od sitne kamene kocke.
 
Od ponedeljka, 10. oktobra, planiran je početak radova na popravci kolovoza u Ulici Ilariona Ruvarca, od Ulice Melhiora Erduheljija do Bulevara patrijarha Pavla, dok će u utorak, 11. oktobra početi pripremni radovi u Ulici Senteleki Kornela.
 
Gradska uprava za saobraćaj apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju u zoni izvođenja radova.  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije