Autobusi GSP-a a linijama 6 i 12 promenili trase zbog radova na Telepu

Autobusi GSP-a na linijama 6 i 12 od danas, 21. oktobra voze izmenjenom trasom zbog zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića.
Autobusi GSP-a a linijama 6 i 12 promenili trase zbog radova na Telepu
Foto: 021.rs
Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:
Linija 6
Smer sa Podbare: Od raskrsnice ulica Feješ Klara i Petefi Šandora autobusi saobraćaju desno u Ulicu Petefi Šandora, skreću levo u Ulicu Gorana Kovačića do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Adica: Od raskrsnice ulica Gorana Kovačića i Ćirila i Metodija autobusi saobraćaju pravo Ulicom Gorana Kovačića, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Vršačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije 6 koriste postojeća stajališta drugih linija i jedan par privremenih stajališta u Ulici Gorana Kovačića ispred kućnog broja 23A i 28 i par privremenih stajališta u Ulici Petefi Šandora ispred kućnog broja 63i i 66.
 
Linija 12
 
Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Feješ Klara i Šarplaninske autobusi skreću levo u Šarplaninsku ulicu  i na autobuskom stajalištu u Šarplaninskoj ulici izdržavaju vreme do narednog stajališta. 
 
Smer sa Telepa: Od polaznog stajališta u Šarplaninskoj ulici autobusi saobraćaju levo u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Feješ Klare i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije 12 koriste postojeća stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije