Počinju radovi na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, pogledajte izmene saobraćaja

Novosadska toplana danas, 20. marta nastavlja sa izgradnjom vrelovoda od Toplane "Sever" do Salajke u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića.
Počinju radovi na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, pogledajte izmene saobraćaja
Foto: 021.rs
Navedeni radovi će se izvoditi u dve faze.
Faza1
U periodu od 20. do 30. marta raskopavaće se raskrsnica Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića i u tom periodu će biti zabranjen saobraćaj, odnosno biće omogućeno desno skretanje iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića, kao i sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.
 
Faza 2
 
U periodu od 30. marta do 18. aprila raskopavaće se kolovoz na Bulevaru Jaše Tomića od Kisačke ulice do Toplane "Sever" i u tom periodu biće izmenjen režim saobraćaja, pri čemu će se isti odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru, a takođe će biti omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.
 
Navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, kažu u Novosadskoj toplani i mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.
  • Dzoni

    21.03.2023 18:34
    Neverovatno
    Kakav lik treba biti,da ne kazem nesto gore,pa ovde stavljati minus na komentare!
  • Laza

    20.03.2023 22:18
    Često prisustvo montop vozila na mestima gde se rade neka iskopavanja mogu da ukazuju da mts koristi te radove za proširivanje svoje mreže. To bi bilo uredu da i sbb ima istu mogućnost...
  • Alooo

    20.03.2023 16:26
    Majmuni
    Kolaps je u gradu ima li ko mozga, zatvorili ste pola ulica u gradu, ljudi nemožemo raditi, funkcionisati... Pa najbolje sad svi peške da idemo, jbt jutros mi trebalo sat vremena do posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.