Na auto-putu ka Novom Sadu danas radovi, pogledajte izmene u saobraćaju

Od četvrtka, 20. aprila počinje demontaža postojeće i montaži nove žičane ograde na auto-putu, na deonici petlja Sirig - petlja Novi Sad Sever, smer ka Novom Sadu.
Na auto-putu ka Novom Sadu danas radovi, pogledajte izmene u saobraćaju
Foto: 021.rs
Radovi će trajati do 10. jula u toku svetlog dela dana, svakog dana osim nedelje.
 
Za saobraćaj će biti zatvoren deo zaustavne, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su "Putevi Srbije".
Na auto-putu E-75, u zoni naplatne stanice Novi Sad Jug, u smeru ka Beogradu, danas će se montirati saobraćajne table, od 8 do 15 časova, uz odvijanje saobraćaja jednom saobraćajnom trakom desne servisne saobraćajnice.
Na petlji Novi Sad sever - petlja Sirig, smer ka Sirigu, 20. aprila takođe počinju radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza, a odvijaće se od 7 do 17 časova.
 
Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, u dužini od 750 m, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. 
 
Na putu Sremska Kamenica - Irig (Krušedol), na izlazu iz Paragova ka Iriškom vencu, zbog održavanja sportske manifestacije "46. Fruškogorski maraton", 22. aprila od 8.30 do 12 sati, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem uz asistenciju saobraćajne policije, dodaju iz Puteva Srbije.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije