Od ponedeljka izmena režima saobraćaja u Temerinskoj i Jug Bogdana

Zbog radova na izgradnji semafora i uređenju saobraćajnih površina na raskrsnici Temerinske, Branka Radičevića i Jug Bogdana, od ponedeljka će biti zatvorene dve saobraćajne trake u Temerinskoj ulici.
Od ponedeljka izmena režima saobraćaja u Temerinskoj i Jug Bogdana
Foto: 021.rs

Izmena će biti u zoni raskrsnice sa Ulicom Jug Bogdana i saobraćaj će se preusmeravati na preostale dve saobraćajne trake, navode u Gradskoj kući. 

Takođe, biće potpuno obustavljen saobraćaj u delu Ulice Jug Bogdana, na prilazu raskrsnici, dok će ostatak Ulice Jug Bogdana, koja je inače jednosmerna ulica, u toku trajanja radova biti dvosmerna.

Osim postavljanja svetlosne signalizacije, projekat podrazumeva i potrebne radove na saobraćajnim površinama, elektroenergetskim instalacijama i obeležavanju saobraćajne signalizacije.
 
Naglašavamo da će se za vreme izvođenja radova saobraćaj preusmeravati fazno, uz ograničenje brzine na 30km/h, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.
 
Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije