Linije GSP-a 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 menjaju trasu

Autobusi GSP-a na linijama 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 od danas, 1. avgusta, promenili su trasu zbog izgradnje vrelovoda na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra.
Linije GSP-a 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 menjaju trasu
Foto: 021.rs
Izmenjen režim važiće do 16. avgusta.
Linija 1 
 
Smer sa Klise: Na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi nastavljaju pravo Kisačkom ulicom do raskrsnice Kisačke i Jovana Cvijića gde skreću levo u Jovana Cvijića, zatim iz Jovana Cvijića skreću desno u Temerinsku ulicu. Autobusi se kreću Temerinskom ulicom do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Temerinska - Pijaca.
 
Smer sa Limana: Na raskrsnici Kisačka - Temerinska autobusi nastavljaju pravo Temerinskom ulicom do raskrsnice Temerinske ulice i ulice Jovana Cvijića gde skreću levo u Jovana Cvijića. Autobusi se kreću ulicom Jovana Cvijića do Kisačke ulice gde skreće desno u Kisačku ulicu.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Temerinska - Trg Marije Trandafil.
Linija 8
 
Smer sa Novog naselja: Na raskrsnici Bulevara kralja Petra i Ulice braće Jovandić autobusi skreću desno u Braće Jovandić. Autobusi se kreću pravo kroz Braće Jovandić, preko Žitnog trga i ulice Vojvode Bojovića do raskrsnice ulica Vojvode Bojovića i Jovana Subotića, gde autobusi skreću desno u Jovana Subotića i nastavljaju dalje redovnom trasom. 
 
Na izmenjenom delu trase, linija 8 koristi samo stajalište Vojvode Bojovića - Osnovna škola "Ivo Lola Ribar".
 
Smer sa Limana: na raskrsnici Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi skreću levo u Vojvode Bojovića. Autobusi se kreću ulicom Vojvode Bojovića, preko Žitnog trga i ulice Braće Jovandić do raskrsnice ulice Braće Jovandić i Bulevara kralja Petra I, gde autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 8 koristi samo stajalište Vojvode Bojovića - Socijalno.
 
Linija 17
 
Smer iz BIG-a: Na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi nastavljaju pravo Kisačkom ulicom do raskrsnice Kisačke i Jovana Cvijića gde skreću levo u Jovana Cvijića, zatim iz Jovana Cvijića skreću desno u Temerinsku ulicu. Autobusi se kreću Temerinskom ulicom do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 17 koristi samo stajalište Temerinska - pijaca.
 
Smer prema BIG-u: Saobraća redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 17 koristi samo stajalište Temerinska – Trg Marije Trandafil.
 
Linije 21, 22, 23 i 24
 
Smer prema Železničkoj stanici: Na raskrsnici Partizanske i Temerinske ulice autobusi nastavljaju pravo Partizanskom ulicom do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, gde autobusi skreću levo u Kisačku ulicu. Autobusi na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase, linije 21, 22, 23 i 24 koriste stajalište Partizanska - Temerinska.
 
Smer od Železičke stanice: Na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu. Nastavljaju dalje Kisačkom ulicom do raskrsnice Kisačke i Partizanske ulice, gde skreću desno u Partizansku ulicu. Autobusi se kreću Partizanskom ulicom do raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice, gde idu pravo i nastavljaju da se kreću radovnom trasom. 
 
Na izmenjenom delu trase linije 21, 22, 23 i 24 koriste stajalište Kisačka - Podvožnjak.
Linija 30
 
Smer prema Železničkoj stanici: Na raskrsnici Partizanske i Temerinske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu i nastavljaju Partizanskom do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, gde autobusi skreću levo u Kisačku ulicu. Autobusi na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 30 koristi stajalište Partizanska - Temerinska.
 
Smer od Železičke stanice: Na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu. Autobusi nastavljaju Kisačkom ulicom do raskrsnice Kisačke i Partizanske ulice, gde skreću desno u Partizansku ulicu. Autobusi se kreću Partizanskom ulicom do raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice, gde skreću levo i nastavljaju da se kreću radovnom trasom kretanja. 
 
Na izmenjenom delu trase, linija 30 koristi stajalište Kisačka - Podvožnjak.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije