Gužva zbog udesa u Cara Dušana: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ove srede, 20. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Gužva zbog udesa u Cara Dušana: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.00 - Saobraćajni udes i gužva u Cara Dušana.
 
12.20 - Manji saobraćajni udes na raskrsnici ulica Nikole Tesle i Novosadskog sajma.
 
11.55 - U Veterniku posle kružnog na motoru policajac
 
11.45 - Patrola u Sremskim Karlovcima, na izlazu ka Banstolu, zaustavljaju kamione
 
09.50 - Radar na izlazu iz Beočina, kod Nisove pumpe
 
09.30 - Policajac na motoru, kod Lidla ka Veterniku
 
08.45 - Radar u Petrovaradinu, kod Osnovne škole
 
08.30 - Radar kod Poršea, smer iz Novog Sada
 
08.20 - Radar na silasku sa Duge, ka keju
 
08.10 - Radar kod skretanja za Maglić
 
08.00 - Radar u Veterniku, pre kružnog toka u smeru ka Futogu
 
07.40 - Radar na ulazu u Kać
 
07.07 - Udes na kružnom toku prema Bigu
 
07.05 - Patrola u centru Iriga, kod krivine
 
07.00 - Režim saobraćaja biće zabranjen od danas, 20. septembra u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do ponedeljka, 6. novembra.
 
06.55 - Počinje izgradnja vrelovoda i priključaka za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
06.45 - Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, menja se režim saobraćaja. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra. 
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Zbog rekonstrukcije šahta u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35, izmenjen je režim saobraćaja u zoni radova. Za potrebe obezbeđenja gradilišta zauzet je deo saobraćajne trake uz navedeni objekat (kućni broj 35), dok se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvija uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Ova izmena trajaće do 25. septembra.
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Slobodana Bajića 19-21. Zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 25. septembra.
- U toku su radovi u koviljskoj Ulici Laze Kostića, od Trga solunskih dobrovoljaca do Ulice Stevana Pešića. Ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 24. septembra.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnih priključaka za novoizgrađene objekte u Ulici Stanoja Stanojevića, na uglu ulica Mileve Marić i Stanoja Stanojevića. Za vreme radova zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedene objekte, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 21. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije