Radari na Futoškom putu, kod Spensa, Limanske pijace: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog petka, 22. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari na Futoškom putu, kod Spensa, Limanske pijace: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
11.00 - Radar na Futoškom putu, preko puta Grasa.
 
10.50 - Patrola u Maksima Gorkog, kod Spensa.
 
10.40 - Radar u Cara Lazara, u smeru ka Limanskoj pijaci, 50 metara od okretnice.
 
10.35 - Policajac na motoru u Kovilju i Budisavi.
 
10.20 - Patrola kod OŠ "Đorđe Natošević".
 
10.10 - Radar kod pumpe u Rakovcu, snimaju iz pravca Novog Sada.
 
9.00 - Radar kod Limanske pijace.
 
9.10 - Kontola kod Baletske škole.
 
9.20 - Patrola kod Kaćke petlje, pre prodavnice Porše, odnosno kod Fabrike čokolade.
 
8.35- Na ulazu u Sremske Karlovce, u pravcu sa Banstola, zaglavio se šleper i stoji poprečno na putu. Stvaraju se manje gužve.
 
8.30 - Radar kod OŠ "Jovan Dučić" u Petrovaradinu, u smeru ka Sremskim Karlovcima i Rumi.
 
8.25 - Policajac se voza oko najlona na malom motoru.
 
8.20 - Radar u centru Stepanovićeva, kod pijace.
 
8.15 - Patrola na ulazu u Braće Ribnikara, sa Bulevara oslobođenja.
 
8.00 - Radar pre kružnog toka u Veterniku.
 
7.00 - Kontrola na auto-putu Beograd - Novi Sad, posle isključenja za Kovilj.
 
06.50 - Režim saobraćaja na deonici petlja Beška - petlja Novi Sad centar biće izmenjen danas, 22. septembra i sutra, 23. septembra zbog radova. U toku svetlog dela dana izvodiće se redovno održavanje vozne i zaustavne saobraćajne trake na deonici petlja Beška  - petlja Novi Sad centar, u smeru Beška - Sirig. Radovi će se izvoditi sa pomeranjem u dužini dva kilometra, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Zbog rekonstrukcije šahta u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35, izmenjen je režim saobraćaja u zoni radova. Za potrebe obezbeđenja gradilišta zauzet je deo saobraćajne trake uz navedeni objekat (kućni broj 35), dok se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvija uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Ova izmena trajaće do 25. septembra.
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Slobodana Bajića 19-21. Zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 25. septembra.
 
- U toku su radovi u koviljskoj Ulici Laze Kostića, od Trga solunskih dobrovoljaca do Ulice Stevana Pešića. Ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 24. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije