Udes u Miše Dimitrijevića, stvara se gužva: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 26. septembra na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Udes u Miše Dimitrijevića, stvara se gužva: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.40 - Saobraćajni udes na uglu Miše Dimitrijevića i Gogoljeve. Stvara se gužva.
 
14.30 - Radar u Veterniku pre kružnog toka.
 
14.20 - Sudar u Ulici vojvode Putnika u Sremskoj Kamenici.
 
14.00 - Patrola/radar u Cara Dušana.
 
12.30 - Saobraćajac na motoru u Budisavi.
 
12.05 - Dva saobraćajca na motoru u centru Stepanovićeva.
 
11.55 - Radar na Bulevaru Evrope, kod "Šeratona".
 
11.50 - Patrola na spuštanju iz pravca Sremske Kamenice ka tunelu Mišeluk.
 
11.10 - Patrola na ulazu u Irig.
 
11.00 - Radar na Klisi, iz pravca Temerina, pre sužavanja puta.
 
10.00 - Patrola u Futoškoj.
 
09.50 - Radar posle kružnog toka na Zrenjaninskom putu.
 
09.40 - Udes pre nadvožnjaka ka Rumenci, stvara se zastoj.
 
08.35 - Radar na Temerinskom putu, snima pravac od "Rodića" prema gradu.
 
08.30 - Opasan predmet ka izlazu sever na auto-put, obratite pažnju.
 
08.20 - Radar na Mišeluku.
 
08.10 - Saobraćajac u Gundulićevoj, preko puta pekare "Deki".
 
08.00 - Manje gužve u Petrovaradinu, u Krajiškoj ulici i Račkog.
 
07.50 - Radar na Temerinskom putu, preko puta Mikroma.
 
07.40 - Patrola na Čeneju, kod Bulaća.
 
06.50 - Zbog sanacije kolovoza menja se režim saobraćaja na deonici petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pre mosta Beška u dužini od 100 metara. Tokom radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom. Posao bi trebalo da bude završen do 2. oktobra.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Radovi na uglu ulica Veselina Masleše i Hadži Ruvimove menjaju režim saobraćaja u ovom delu grada. Povremeno se zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 23. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
08.00 - Manje gužve u Petrovaradinu, u Krajiškoj ulici i Račkog.
 
08.00 - Manje gužve u Petrovaradinu, u Krajiškoj ulici i Račkog.
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije