Izmenjen režim saobraćaja na Čeneju: Do kraja novembra radovi u fazama

Režim saobraćaja na Čeneju izmenjen je i to u fazama.
Izmenjen režim saobraćaja na Čeneju: Do kraja novembra radovi u fazama
Foto: 021.rs
Saobraćaj je izmenjen u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske, Ulici Partizanska i Matice srpske na Čeneju zbog izgradnje kanalizacije.
Radovi će se obavljati u sledećim fazama:
Faza 1 trajala je od 28. septembra do 1. oktobra.
 
Faza 2, od 2. do 8. oktobra - Biće zabranjen saobraćaj u Partizanskoj u zoni raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića.
 
Faza 3, od 9. oktobra do 2. novembra - Menja se režim saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske (do crpne stanice). Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.
 
Faza 4, od 3. do 9. novembra - Menja se režim saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Ulicom Matice srpske.
 
Faza 5, od 10. do 28. novembra - Biće zabranjen saobraćaj u Ulici Matice srpske od kućnog broja 2A do Ulice Vuka Karadžića.
Autobusi GSP-a na liniji 35 skratili su trasu tako što se okreću na raskrsnici Ulica Vuka Karadžića i Partizanske (ispred MZ "Čenej"). Nakon okretanja autobusa putnici će biti iskrcani i ukrcani.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije