Gužva u Futoškoj: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 3. oktobra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Gužva u Futoškoj: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
13.00 - Lančani sudar kod Sinagoge.
 
12.50 - Patrola/radar u Marka Miljanova, kod Elektroporcelana.
 
12.10 - Radar na Futoškom putu kod GSP-a.

12.00 - Radar na Bulevaru cara Lazara, posle Baletske škole.

11.30 - Radar u Paragovu kod crkve.
 
11.10 - Patrola u Bačkom Jarku kod deponije.
 
11.05 - Radar u Petrovaradinu, posle škole.
 
11.00 - Radar u Rumenci kod skretanja za Kisač.
 
09.55 - Saobraćajac u Narodnog fronta, kod okretnice.
 
09.45 - Patrola na Bulevaru cara Lazara kod Baletske škole.
 
09.10 - Radar u Preradovićevoj u Petrovaradinu.
 
08.30 - Radar pre marketa "Roda mega" na Temerinskom putu, kod kružnog toka.
 
08.20 - Dragoslava Srejovića zatvorena od skretanja za pečenjaru do kružnog toka.
 
08.14 - Veternik pre kružnog toka, radar prema gradu.
 
07.50 - Udes kod zgrade RTV-a , kolona iz pravca Petrovaradina do Trandžamenta, stvaraju se gužve.
 
07.15 - Radar posle kružnog toka na Bulevaru Evrope, snimaju pravac prema Futoškom putu.
 
07.10 - Radar pre Beške, gde su radovi, ograničenje 60, pravac Novi Sad - Beograd.
 
07.05 - Radar posle Baletske škole ka Merkatoru.
 
07.00 - Udes kod zgrade RTV-a.
06.45 - Zbog radova u Njegoševoj koji počinju danas, Ulica Svetozara Miletića menja smer, o čemu opširnije na OVOM linku.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Počeli su radovi na Rumenačkom putu. Od 2. oktobra, radi se na delu od ulice Sajlovo 31 do navoza na nadvožnjak. Radi se prvo na desnoj strani (gledano iz grada), a za popravku obe trake na toj deonici potrebno je oko 20 dana. Pošto je u pitanju deonica sa po jednom trakom po smeru, biće privremeno dodata površina pored kolovoza kao traka za suprotan smer.
 
- U Veterniku, Ulica Dragoslava Srejovića, od kružnog toka do Ulice Arona Zagorice, zatvorena je za saobraćaj, zbog radova na izgradnji vodovodne mreže. Zabrana saobraćaja važi do petka, 6. oktobra.
 
- Na Čeneju je zabranjen saobraćaj u Partizanskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića. Ova faza radova traje do 8. oktobra. Autobusi GSP-a na liniji 35 skratili su trasu, tako što okreću na raskrsnici ulica Vuka Karadžića i Partizanske (ispred MZ "Čenej"). 
 
- Radovi na uglu ulica Veselina Masleše i Hadži Ruvimove menjaju režim saobraćaja u ovom delu grada. Povremeno se zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 23. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra.
 
Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije