Lančani sudar kod Radničkog, patrole i radari: Najnovije informacije iz saobraćaja u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ove srede, 11. oktobra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Lančani sudar kod Radničkog, patrole i radari: Najnovije informacije iz saobraćaja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
15.10 - Patrola na silasku s Mišeluka, ka isključenju za Rumu.
 
14.20 - Patrola na Bulevaru cara Lazara, posle Limanske pijace.
 
13.55 - Patrola u Miše Dimitrijevića.
 
13.30 - Patrola na izlazu iz Sremske Kamenice ka Ledincima.
 
13.20 - Patrola kdo "Vuković" pumpe u Veterniku.
 
13.10 - Patrola na Bulevaru Mihajla Pupina.
 
12.30 - Deo Vase Stajića zatvoren, mora se levo na Železničku.
 
12.25 - Lančani sudar kod zgrade Radničkog.
 
11.20 - Patrola/radar u Veterniku kod "Bajkolina".
 
11.10 - Patrola/radar preko puta "Promenade".
 
10.55 - Presretač na Zrenjaninskom putu.
 
10.50 - Patrola u Petrovaradinu ka Mišeluku.
 
10.00 - udes kod Doma Vojske.
 
09.55 - Patrola kod Univera na Adicama.
 
09.50 - Patrola na keju kod Doma Vojske.
 
09.45 - Patrola u Marka Miljanova kod Kvantaša.
 
09.40 - Patrola na putu između Novih i Starih Ledinaca.
 
09.10 - Patrola/radar na Bulevaru cara Lazara kod Baletske.
 
08.55 - Patrola kod ambulante u Bukovcu.
 
08.40 - Policajac kod OŠ "Petefi Šandor".
 
08.10 - Patrola na Bulevaru Mihajla Pupina kod bioskopa "Arena".
 
07.55 - Lančani sudar kod Šeratona, stvara se gužva.
 
07.50 - Patrola preko puta Univera na Adicama.
 
07.45 - Gužva u Krajiškoj u Petrovaradinu kod okretnice.
 
07.35 - Patrola zaustavlja na ulazu u Futošku ulicu sa Bulevara oslobođenja.
 
07.30  - Radar u Petrovaradinu kod škole.
 
07.10 - Radar u Novosadskog sajma kod škole.
07.00 - Zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kotorskoj ulici danas će biti obustavljen saobraćaj, a biće izmenjena i trasa kretanja autobusa GSP. Opširnije pročitajte OVDE.
 
06.50 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Počeli su radovi na izgradnji vrelovodnog priključka u Ulici Filipa Višnjića. Po potrebi će se zauzimati jedna saobraćajna traka u Filipa Višnjića ispred brojeva 25 i 27. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Planirano je da radovi budu završeni do 29. oktobra.
 
- Poslednja faza radova na rehabilitiaciji Bulevara kneza Miloša je u toku. Ranije je na snazi bila zabrana saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, a sada uključuje i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Za vreme trajanja radova dvosmerni saobraćaj odvijaće se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- U Njegoševoj ulici u toku su dvonedeljni radovi na vrelovodu, zbog čega je promenjen režim saobraćaja u nekoliko okolnih ulica. Glavna izmena podrazumeva da je u delu Svetozara Miletića, od Jovana Subotića do Nikolajevske, promenjen smer kretanja u jednosmernu. Tako se ovim delom Miletićeve ulice ide od Jovana Subotića ka centru, umesto od centra ka Jovana Subotića.
 
- Počeli su radovi na Rumenačkom putu. Od 2. oktobra, radi se na delu od ulice Sajlovo 31 do navoza na nadvožnjak. Radi se prvo na desnoj strani (gledano iz grada), a za popravku obe trake na toj deonici potrebno je oko 20 dana. Pošto je u pitanju deonica sa po jednom trakom po smeru, privremeno je dodata površina pored kolovoza kao traka za suprotan smer.
 
- Radovi na uglu ulica Veselina Masleše i Hadži Ruvimove menjaju režim saobraćaja u ovom delu grada. Povremeno se zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 23. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
Zbog radova je privremeno zabranjen saobraćaj u delu Ulice Dragiše Brašovana, na Limanu 2. Sanira se kanalizaciona mreža, a radovi će trajati do 18. decembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije