Patrole, gužve, radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 24. oktobra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Patrole, gužve, radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.30 - Pokvaren autobus na Zrenjaninskom putu, ka Novom Sadu, mogući zastoji.
 
14.20 - Saobraćajac na motoru na Bulevaru Evrope.
 
13.50 - Patrola/radar na ulazu u Rumenku iz Bačkog Petrovca.
 
13.30 - Patrola/radar na Bulevaru cara Lazara kod Baletske škole.
 
13.00 - Patrola u Marka Miljanova.
 
11.55 - Radar na silasku s Iriškog venca prema Novom Sadu.
 
11.10 - Radar u Futogu iz pravca Begeča.
 
10.40 - Patrola u Petrovaradinu pre skretanja za Bukovac.
 
09.45 - Presretač u Futogu.
 
09.40 - Radar kod "Poršea".
 
09.30 - Kolona Rumenka - Gradsko groblje, zbog radova.
 
09.20 - Patrola/radar u Rumenki kod semafora.
 
09.10 - Patrola/radar na Bulevaru cara Lazara, ka Promenadi.
 
08.50 - Patrola/radar na Buelvaru Evrope, preko puta Zoneda.
 
08.30 - Patrola na motoru na Bulevaru Evrope, kod Lidla iz pravca Futoške ulice.
 
08.20 - Radar kod prodavnice "Poršea", u smeru ka Zrenjaninu.
 
08.10 - Patrola u Račkog, kod skretanja za Bukovac.
 
07.25 - Kolona do izlaska iz Rumenke, u smeru ka Novom Sadu.
 
06.40 - Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže na Limanu. Radovi se izvode ispred zgrade Fakulteta tehničkih nauka u Ulici Vladimira Perića Valtera, na zelenoj površini u Ulici Ilije Đuričića, ispred AKUD "Sonja Marinković" i na zelenoj površini ispred Mašinskog instituta FTN-a u Ulici Vladimira Perića Valtera u Novom Sadu. Ova izmena će važiti do 18. marta 2024.
 
- Zbog popravke kolovoza u Okrugićevoj ulici u Petrovaradinu zabranjen je saobraćaj u ovoj ulici. Radovi se izvode na deonici od Ulice Marina Držića do Mostarske, bez raskrsnice sa Ulicom Božidara Adžije. Posao bi trebalo da bude završen u četvrtak, 26. oktobra. 
 
- Zbog izgradnje kanalizacije izmenjen je režim saobraćaja na saobraćajnici (prolazu) koja povezuje Ulicu Janka Jesenskog i Dr Janka Gombara u Kisaču. Izmena traje do 5. novembra.
 
- Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Lasla Gala broj 24 saobraćaj se u ovoj ulici odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena važi do 1. novembra. 
 
- Obnova glavnog puta kroz Sremske Karlovce produžena je do 10. novembra.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u Gundulićevoj ulici zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka. Saobraćaj je obustavljen ispred objekta za koji se izvodi priključak i koji se nalazi u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka u Ulici Filipa Višnjića. Po potrebi se zauzima jedna saobraćajna traka u Filipa Višnjića ispred brojeva 25 i 27. Saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Planirano je da radovi budu završeni do 29. oktobra.
 
- U toku su radovi na Rumenačkom putu. Radi se na delu od ulice Sajlovo 31 do navoza na nadvožnjak. Pošto je u pitanju deonica sa po jednom trakom po smeru, privremeno je dodata površina pored kolovoza kao traka za suprotan smer.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
- Zbog radova je privremeno zabranjen saobraćaj u delu Ulice Dragiše Brašovana, na Limanu 2. Sanira se kanalizaciona mreža, a radovi će trajati do 18. decembra.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Čeneja, u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske (do crpne stanice). Za vreme radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem. Ova faza radova (radovi se izvode u etapama) trajaće do 2. novembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije