Autobusi GSP-a koji voze kroz Petrovaradin menjaju trasu od 29. decembra do 2. januara

GSP je objavilo kako će saobraćati autbusi koji prolaze kroz Petrovaradin u periodu od 29. decembra do 2. januara, kada se bude održavala manifestacija "Tesla - svetlosna galerija".
Autobusi GSP-a koji voze kroz Petrovaradin menjaju trasu od 29. decembra do 2. januara
Foto: 021.rs
Od 29. decembra u 7 časova do 2. januara u 18 časova privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog zatvaranja Beogradske ulice i dela Preradovićeve ulice u Petrovaradinu.
 
Autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:
Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64
 
Smer iz Novog Sada - Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno u Reljkovićevu ulicu i saobraćati do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnim trasama kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, te privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred broja 42A) i Preradovićevoj (napsram broja 47).
 
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, levo Kejom skojevaca, zatim levo ulicom Prote Mihaldžića i nastavljati dalje preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred broja 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).
Linija 69 
 
Smer iz Novog Sada - Nakon Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno u Reljkovićevu ulicu i saobraćati do Preradovićeve ulice, skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj (ispred broja 42) i privremeno stajalište Dunavske divizije/Preradovićeva.
 
Smer sa Čardaka - Od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve autobusi će skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Reljkovićevu ulicu, levo na Kej skojevaca, levo u Ulicu Prote Mihaldžića i nastavljati preko Varadinskog mosta  redovnim trasama kretanja. 
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Dunavske divizije - Preradovićeva, u Reljkovićevoj Iispred broja 39) i na Keju skojevaca - neposredno pre uključenja na Varadinski most.

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije