Evo kako će saobraćati autobusi zbog radova u Jovana Subotića

GSP je najavio kako će voziti autobusi na nekoliko linija zbog radova na vrelovodnoj mreži u Jovana Subotića, od 12. do 19. februara.
Evo kako će saobraćati autobusi zbog radova u Jovana Subotića
Foto: 021.rs
Zbog ovih radova, trase menjaju autobusi na linijama 1, 3, 5, 5N, 8,17, 22, 23 i 24.
Saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
 
Linija 1
 
Smer sa Klise: iz Kisačke ulice autobusi će skretati desno na Bulevar kralja Petra I, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu do raskrsnice Jevrejska/Bulevar Mihajla Pupina, gde će skretati desno na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije. 
 
U suprotnom smeru autobusi idu redovno. 
Linija 3
 
Smer sa Detelinare: autobusi će sa Bulevara kralja Petra I skretati desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Koristiće postojeća stajališta drugih linija. 
 
U smeru iz Petrovaradina autobusi idu redovno.
 
Linija 5 i 5N
 
Smer sa Temerinskog puta: iz Temerinske ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u Ulicu Novosadskog sajma i dalje redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije.
 
U smeru sa Avijatičarskog naselja autobusi voze redovno.
 
Linija 8
 
Smeru sa Novog naselja: sa Bulevara kralja Petra I autobusi će skretati desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija.
 
U smeru sa Limana busevi idu redovno. 
 
Linija 17
 
Smer od BIG-a: iz Kisačke ulice autobusi će skretati desno na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije. 
 
U smeru prema BIG-u autobusi će saobraćati redovnom trasom.
 
Linija 22 
 
Polazak u 6.30h iz Kaća, koji u redu vožnje ima dodatnu oznaku C (Kać-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.
 
Linija 23 
 
Polasci iz Budisave u 6.00, 6.15 i 3.35, koji u redu vožnje imaju dodatnu oznaku C (Budisava-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.
 
Linija 24 
 
Polasci iz Kovilja u 4.50, 22.20, 23.35 i 2.45, koji u redu vožnje imaju dodatnu oznaku C (Kovilj-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije