Veliko spremanje Novog Sada: Prikupljanje krupnog i baštenskog otpada trajaće mesec i po dana

JKP "Čistoća" i ovog proleća besplatno prikuplja baštenski otpad, nameštaj, kućne aparate i druge stvari koje više nemaju upotrebnu vrednost.
Veliko spremanje Novog Sada: Prikupljanje krupnog i baštenskog otpada trajaće mesec i po dana
Foto: 021.rs

Prikupljanje starog nameštaja i otpada iz bašta "Čistoća" će obavljati punih 45 dana, od 4. marta do 25. maja.

Kontejneri za krupni otpad biće postavljeni u mesnim zajednicama prema unapred utvrđenom rasporedu.
 
Novosađani će imati priliku da iznesu svoj otpad tokom dva unapred najavljena dana.
 
Prikupljanje baštenskog otpada počinje 18. marta i obuhvata teritoriju grada i prigradskih naselja. 
Prvi kontejneri za veliko spremanje biće postavljeni od 4. do 6. marta u Mesnoj zajednici Dunav, kod kula na Beogradskom keju i na uglu ulica Žarka Vasiljevića i Stevana Milovanova, kao i u Mesnoj zajednici Žitni trg, u Braće Jovandić, iza broja 5 i u MZ Stari grad, na raskrsnici ulica Vojvode Putnika i Ive Lole Ribara. 
 
Nekoliko dana kasnije, od 6. do 8. marta, kabasti otpad biće prikupljan i odnošen iz Mesne zajednice Prva vojvođanska brigada, iz Radničke ulice kod brojeva 17-19 i Vase Stajića kod kućnog broja 20; u Mesnoj zajednici Boško Buha, kontejneri će biti postavljeni na adresama Fruškogorska 6 i Ravanička 1; a u Mesnoj zajednici Liman, na adresama Fruškogorska 21 i Veljka Petrovića u blizini škole "Jovan Popović", kod zgrada označenih kućnim brojevima 6 i 8.
 
Krajem naredne nedelje, od 8. do 10. marta, građani će imati priliku da se oslobode starih stvari u Mesnoj zajednici Sonja Marinković, na Trgu Ferenca Fehera, u ulicama Polita Desančića, Platonovoj, Jovana Đorđevića, kod ulaza sa Trga Ferenca Fehera 6, u Radničkoj ulici i ulicama Stevana Musića i Maksima Gorkog kod ulaza iz Radničke ulice 51. 

U Mesnoj zajednici Vera Pavlović kontejneri će biti postavljeni na raskrsnici ulica Alekse Šantića i Vere Pavlović, na raskrsnici Puškinove i Tolstojeve; a u Mesnoj zajednici Liman 3 kontejneri će biti postavljeni u Šekspirovoj 20 i Balzakovoj 37.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije