Radovi na auto-putu i patrole: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 18. aprila na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radovi na auto-putu i patrole: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
13.50 - Radar na keju, kod "Danubiusa"
 
12.25 - Radar na Bulevaru Evrope, od kružnog toka ka "Gomexu"  
 
10.55 - Radar u Ulici Narodnog fronta, posle zgrade NIS-a
 
10.20 - Radar u Petrovaradinu, prekoputa NIS-ove pumpe
 
09.15 - Udes na Bulevaru patrijarha Pavla, kod Hitne pomoći
 
08.15 - Radar u centru Stepanovićeva
 
07.40 - Radar na Bulevaru Evrope, snima od Šeratona prema Limanu
 
07.00 - Patrole posle kružnog toka u Rumi, pre Knez pumpe, sa obe strane
 
07.00 - Režim je izmenjen danas tokom svetlog dela dana na deonici petlja Kovilj - petlja Novi Sad Jug, ka Novom Sadu, zbog mašinskog presvlačenja kolovoza, uz zauzeće vozne i zaustavne saobraćajne trake.
 
06.55 - Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci zbog košenja. Do 20. aprila, u toku svetlog dela dana, kosiće se srednji pojas na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci, u oba smera. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u dužini do pet kilometara, u smeru izvođenja radova, a saobraćaj će se na toj deonici odvijati voznom trakom. 
 
06.50 - Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Novi Sad sever - petlja Novi Banovci. Do 20. aprila, tokom svetlog dela dana, izvodiće se redovan pregled portala za saobraćajnu signalizaciju, na deonici petlja Novi Sad sever - petlja Novi Banovci, u smeru ka Beogradu. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.
06.40 - Režim saobraćaja izmenjen je na uglu ulica Braće Popović i Branka Bajića zbog izgradnje vrelovoda i vrelovodnih priključaka. Za vreme radova privremeno će biti zauzete saobraćajne trake uz parnu stranu Ulice Branka Bajića u blizini broja 12. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, ukinuto je nekoliko parking mesta u zoni izvođenja radova. Planirani rok za završetak radova je 22. april. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije