Autobusi GSP-a privremeno menjaju trase kroz Petrovaradin zbog manifestacije

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama promeniće u četvrtak, 9. maja trase zbog održavanja manifestacije "Novi Sad Business Run 2024".
Autobusi GSP-a privremeno menjaju trase kroz Petrovaradin zbog manifestacije
Foto: 021.rs
Linije 3, 3a, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64, 69 od 17.45 do 18.50 časova kretaće se na sledeći način: 
Linije 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64 
 
Smer iz Novog Sada - Autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati preko Varadinskog mosta, skretati desno ispod mosta i saobraćati Kejom skojevaca, Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve ulice i dalje redovnim trasama kretanja.
 
Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom i Kejom skojevaca, zatim skretati levo u Ulicu prote Mihaldžića, skretati desno na Varadinski most i dalje redovnim trasama kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog brojeva 39 i 42A, u Preradovićevoj ulici naspram kućnog broja 47, u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta i prvo stajalište posle mosta (sa desne strane na Kameničkom putu).
Linija 69
 
Smer iz Novog Sada - Autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati preko Varadinskog mosta, skretati desno na Kamenički put i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Smer iz Sremske Kamenice - Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi će saobraćati pravo Kameničkim putem, skretati levo na Kej skojevaca, desno u Ulicu prote Mihaldžića, desno na Varadinski most i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta, te prvo stajalište posle Varadinskog mosta (sa desne strane ka Kameničkom putu).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije