Ukoliko vreme dozvoli: U četvrtak zamena cevi na sremskoj strani, deo potrošača biće bez vode

JKP "Vodovod i kanalizacija" najavilo je da će u četvrtak, 13. juna sanirati havariju na vodovodnoj mreži koja se proteže od Univerziteta "Edukons" do Radio-televizije Vojvodine.
Ukoliko vreme dozvoli: U četvrtak zamena cevi na sremskoj strani, deo potrošača biće bez vode
Foto: 021.rs
Prvobitno je najavljeno da će radovi početi u sredu, 12. juna, međutim, to je odloženo zbog lošeg vremena.
 
"Sanacija havarije, te blokada vodovodne mreže koja je zbog istih najavljena za sutra se, usled nepovoljnih vremenskih prilika koje će otežati pripremne radove, odlažu za četvrtak, 13. jun. Ukoliko se i tada zbog pomenutih okolnosti ne steknu uslovi da se počne sa radovima, blagovremeno ćemo obavestiti javnost", kažu u "Vodovodu". 
Kada bude počela sanacija havarije, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na ovom potezu. Takođe, cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene na Trandžamentu i ispred Radio-televizije Vojvodina. 
 
"Ovo je treća havarija na tom potezu i iz tog razloga neophodno je da se zameni cevovod dužine 46 metara. Konkretno, bez vode će od 8 do 17 sati biti Ribnjak, Trandžament, Blok Vila i Petrovaradinska tvrđava sa okolnim ulicama. Apelujemo na potrošače koji stanuju u ovom delu grada da imaju strpljenja i razumevanja dok se havarija ne sanira", kažu u "Vodovodu".
Podsećaju da su uputili apel građanima da racionalno koriste vodu. 
 
"Povećana potrošnja je posebno zabeležena na sremskoj strani grada. Ekipe koje rade na održavanju vodovodne mreže ulažu maksimalne napore da u što kraćem vremenskom roku saniraju sve kompleksne havarije, naročito na potezu Sremske Kamenice", napominju u "Vodovodu".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije