Radari i patrole na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog ponedeljka, 24. juna na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari i patrole na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
15.18 - Radar u Preradovićevoj ulici, smer ka Sremskim Karlovcima.
 
10.45 - Gužva na Žeželjevom mostu, iz smera Novog Sada ka Petrovaradinu. Pokvario se kombi.
 
10.35 - Radar na Bulevaru oslobođenja, kod Lofta.
 
10.02 - Kamion u kvaru u smeru iz Iriga ka Iriškom vencu, velike kolone.
 
09.55 - Saobraćajac preko puta Promenade, na Bulevaru cara Lazara.
 
09.35 - Patrola u Begeču, kod Podunavlja.
 
09.05 - Radar kod Futoškog parka, smer ka Urgentnom centru.
 
08.38 - Radar na Bulevaru oslobođenja preko puta Lutrije, smer ka Železničkoj pijaci.
 
08.00 - Sudar na Bulevaru patrijarha Pavla, pred suženje kod kružnog toka, u smeru ka centru Novog Sada
 
07.20 - Radar na Iriškom vencu, na spuštanju ka Novom Sadu
 
06.50 - Danas će se u periodu od 7 do 17 časova mašinski krpiti kolovoz na deonici petlja Novi Sad sever - petlja Sirig, u smeru Novi Sad - Sirig. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. 
 
06.45 - Kosi se trava u srednjem pojasu na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci, u oba smera. Za saobraćaj će biti zauzeta preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom trakom. Ovaj posao će trajati do subote, 29. juna.
 
06.40 - Do 6. avgusta se sanira klizište izazvano poplavama na spustnoj traci sa Iriškog venca, u smeru ka Sremskoj Kamenici, na deonici Irig - Sremska Kamenica. Saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom. 
 
06.35 - Počinje rekonstrukcija vrelovoda u bloku između Ulice Stevana Hristića i Futoškog puta, zbog čega će biti zabranjen saobraćaj u blokovskom delu tih ulica. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 10. septembra.
 
06.30 - Privremeno je izmenjen režim saobraćaja na raskrsnici Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara kneza Miloša zbog obnove kolovoza. U prvoj fazi radova sa Bulevara patrijarha Pavla omogućeno je samo levo i desno skretanje. Na Futoškom putu od broja 93 do Bulevara kneza Miloša saobraćaj se preusmerava u kolovoznu traku ka Veterniku i odvijati dvosmerno. Ova faza radova će trajati do 1. jula. Potom počinje druga faza koja će trajati do 8. jula, opširnije OVDE.
 
Obratite pažnju i na radove:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Kisača zbog izgradnje kanalizacione mreže. Režim saobraćaja se menja u Železničkoj, Ulici Mihala Kardelisa, Vinogradarskoj, kao i u delovima ulica Jana Kolara 12-16 i Milana Tepića kod kružnog toka. Ovo će važiti do 30. juna.
 
- Deo Narodnog fronta na Limanu 2 zatvoren je za saobraćaj zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Saobraćaj će u narednih mesec dana biti zabranjen u delu Narodnog fronta od Dragiše Brašovana do Fruškogorske ulice, kao i u blokovskoj saobraćajnici u Fruškogorskoj ulici. Ova izmena režima saobraćaja trajaće do 17. jula.
 
 - Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru patrijarha Pavla, između brojeva 1b i 3, ukinuti su biciklistička staza, trotoar i parking u zoni radova. Planirani rok za završetak radova je 22. jul.
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Anđe Ranković, blok 15/2, izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Bate Brkića, od novoizgrađenih objekata do raskrsnice sa ulicom Antuna Urbana. Planirani rok za završetak radova je 25. jul.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama:
 
U prvoj fazi, za vreme izvođenja radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2.
 
U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci.
 
Za preostale faze radova javnost će biti blagovremeno obaveštena, u skladu sa dinamikom izvođenja radova.
 
Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.
 
- Zbog radova u prolazu Nikolajevske porte saobraćaj u ovom delu centra je potpuno zabranjen. Planirani rok za završetak radova je 7. avgust.
 
- Na Bulevaru Evrope 25 (bivša Ulica Polgar Andraša 36, blokovska saobraćajnica) zbog radova izmenjen režim saobraćaja. Za vreme radova, za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije, povremeno se zauzima jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, zabranjeno je parkiranje u zoni radova. Rok za završetak radova je 15. jul.
- Radovi se izvode na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zabranjen je saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun.
 
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe".  Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije