Zatvoreno podgrađe Petrovaradinske tvrđave, radar i radovi: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 11. jula, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Zatvoreno podgrađe Petrovaradinske tvrđave, radar i radovi: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
12.35 - Radar kod kružnog toka u Veterniku, prema gradu
 
12.20 - Radar na Futoškom putu iz pravca Veternika, posle Rodića
 
12.15 - Pokvario se autobus kod Miljića u Sremskoj Kamenici i stvaraju se kolone
 
11.55 - Sudar u Kaću kod okretnice, zastoj
 
10.00 - Saobraćajna kontrola, zaustavljaju vozila koja idu sa Venca ka Novom Sadu
 
09.50 - Radar na uglu Temerinskog puta i Otokara Keršovanija, ka gradu
 
09.40 - Patrola kod Gimnazije u Bačkom Petrovcu
 
08.40 - Sudar dva kamiona u Veterniku, kod kružnog toka u smeru ka Futogu, stvaraju se gužve
 
08.30 - Radar na Sentandrejskom putu, drugi semafor iza Najlona, ka auto-putu
 
08.15 - Radar prekoputa "Džet seta", prema "Rodi"
 
08.00 - Radar u Temerinskoj ulici, posle Najlona
 
07.45 - Patrola nešto pre penjanja na Venac
 
06.50 - Radar prekoputa tržnog centra "Panda" na Bulevaru oslobođenja
 
06.40 - Izmenjen je režim saobraćaja u Ulici Milutina Bojića, u delu od Vardarske do Subotičke ulice. Ovi radovi će trajati do utorka, 16. jula.
 
Obratite pažnju i na radove i izmene:
 
- U podgrađu Petrovaradinske tvrđave izmenjen je režim saobraćaja zbog Exita. Režim je izmenjen u Beogradskoj ulici, Štrosmajerovoj ulici, ulicima Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora, u jednosmernoj ulici koja vodi od Petrovaradinske tvrđave na Kamenički put i Preradovićevoj ulici, od Beogradske do Šenoine ulice, na delu Trga vladike Nikolaja, u Beogradskoj ulici i delu Preradovićeve ulice, od Beogradske ulice do Dunavske divizije. Privremeno je zabranjen saobraćaj i na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu iz Preradovićeve ulice (ovo će važiti sve vreme dok traje festival).
 
Ova izmena važiće do nedelje, 14. jula od 17 časova do 8 časova narednog dana, kao i u ponedeljak, 15. jula do 8 časova.
 
- Režim saobraćaja u Dalmatinskoj ulici izmenjen je do ponedeljka, 15. jula. 
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Iva Andrića izmenjen je režim saobraćaja. U prvoj fazi radovi se izvode u Ulici Iva Andrića, od Bulevara cara Lazara do objekta na broju 7. Zatvorene su biciklistička staza i desna saobraćajna traka u zoni radova u Ulici Iva Andrića. O ostalim fazama javnost će biti naknadno obaveštena, a radovi po svim fazama trebalo bi da budu gotovi do 31. avgusta.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Orlovića Pavla broj 8. Zatvoren je deo Banatske ulice, od Ulice Filipa Filipovića do kućnog broja 5 u Banatskoj. Planirani rok za završetak radova je 22. jul. 
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Stražilovske. Brzina kretanja vozila ograničena je na 30km/h i zabranjeno je skretanje desno iz Ulice Maksima Gorkog u Stražilovsku, prema Bulevaru cara Lazara. Ovo će važiti do 24. jula.
 
- Rekonstruiše se vrelovod u Avijatičarskoj i Pančevačkoj ulici, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. U prvoj fazi radovi se izvode u Avijatičarskoj ulici, u delu od Pančevačke do Ulice Boška Vrebalova, zbog čega je u ovom delu Avijatičarske zabranjen saobraćaj. Planirani rok za završetak radova po svim fazama je 25. septembar.
 
- Do 6. avgusta se sanira klizište izazvano poplavama na spustnoj traci sa Iriškog venca, u smeru ka Sremskoj Kamenici, na deonici Irig - Sremska Kamenica. Saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom. 
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku između Ulice Stevana Hristića i Futoškog puta, zabranjen je saobraćaj u blokovskom delu tih ulica. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 10. septembra.
 
- Deo Narodnog fronta na Limanu 2 zatvoren je za saobraćaj zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Saobraćaj će u narednih mesec dana biti zabranjen u delu Narodnog fronta od Dragiše Brašovana do Fruškogorske ulice, kao i u blokovskoj saobraćajnici u Fruškogorskoj ulici. Ova izmena režima saobraćaja trajaće do 17. jula.
 
 - Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru patrijarha Pavla, između brojeva 1b i 3, ukinuti su biciklistička staza, trotoar i parking u zoni radova. Planirani rok za završetak radova je 22. jul.
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Anđe Ranković, blok 15/2, izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Bate Brkića, od novoizgrađenih objekata do raskrsnice sa ulicom Antuna Urbana. Planirani rok za završetak radova je 25. jul.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama: U prvoj fazi, za vreme radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2. U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci. Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.
 
- Zbog radova u prolazu Nikolajevske porte saobraćaj u ovom delu centra je potpuno zabranjen. Planirani rok za završetak radova je 7. avgust.
- Na Bulevaru Evrope 25 (bivša Ulica Polgar Andraša 36, blokovska saobraćajnica) zbog radova izmenjen režim saobraćaja. Za vreme radova, za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije, povremeno se zauzima jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, zabranjeno je parkiranje u zoni radova. Rok za završetak radova je 15. jul.
 
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe". Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Deo Detelinare bez tople vode

Deo Detelinare danas, 16. jula nema tople vode zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Milenka Grčića 8.