Nove promene u gradskom saobraćaju

Zbog rekonstrukcije puta, ukinuto je stajalište preko puta zgrade Banovine u Ulici Žarka Zrenjanina, a privremeno su izmenjene trase kretanja gradskih autobusa na linijama koje prolaze ovom ulicom.

Zbog rekonstrukcije puta, ukinuto je stajalište preko puta zgrade Banovine u Ulici Žarka Zrenjanina, a privremeno su izmenjene trase kretanja gradskih autobusa na linijama koje prolaze ovom ulicom.

To znači da će autobusi na linijama jedan, četiri i osam (smer prema Limanu) od Centra nastavljati da saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina (gde će koristiti stajališta kod Radničkog doma), uključujući se desno na Kej žrtava racije i nastavljajući Bulevarom cara Lazara, do stajališta kod univerziteta, odakle saobraćaju redovnom trasom. U povratku sa Limana, autobusi će voziti neizmenjenom trasom.

Autobusi na linijama devet i 70 (smer od Petrovaradina), sa Varadinskog mosta uključuju se na Beogradski kej i Kej žrtava racije, nastavljaju Bulevarom cara Lazara do univerziteta, odakle se uključuju na redovnu trasu. Na izmenjenom delu trase koriste stajalište linije 11b ispod mosta.

Vozila na liniji 12 od Centra nastavljju Bulevarom Mihajla Pupina (gde koriste stajalište kod Radničkog doma) do Keja žrtava racije odakle skreće desno u Ulicu Maksima Gorkog i od Stražilovske nastavljaju redovnom trasom. U povratku sa Novog naselja trasa je neizmenjena.

Autobusi na linijama 61, 62, 64 i 69 (smer od Petrovaradina) se sa Varadinskog mosta spuštaju na Beogradski kej (koriste stajalište 11B ispod mosta) zatim skreću u Ulicu Maksima Gorkog i od Stražilovske se vraćaju na redovnu trasu. U odlasku iz Novog Sada smerovi su neizmenjeni.

Zbog navedenih izmena, na linijama devet,61, 62, 64, 69 i 70, osim stajališta u ulici Žarka Zrenjanina (ispred gradske uprave) trenutno nije u funkciji i autobusko stajalište kod Dunavskog parka. Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća saopštavaju da će navedene izmene u prevozu trajati do završetka radova. (D.S.)

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije