Bazeni na Sajmištu ne rade za vikend

Zbog najavljenog lošeg vremena, otvoreni bazeni na Sajmištu neće raditi tokom vikenda.
Zbog najavljenog lošeg vremena, otvoreni bazeni na Sajmištu neće raditi tokom vikenda. Stabilnije vreme očekuje se u ponedeljak, pa postoji mogućnost da bazeni onda nastave sa radom u redovnim terminima, od 10 do 18 časova radnim danima, i od 9 do 19 časova vikendom.

Kupači mogu da koriste zatvorene bazene na Spensu još u junu:

Radnim danima : 11 - 13 časova/ 14 -  16 časova/ 17 - 19 časova

Vikendom: 9 - 11 časova/ 12 - 14 časova/ 15 - 17 časova/ 18 - 20 časova

Noćno kupanje: petkom : 22 - 24 časova i subotom: 21 - 23 časova

Zbog radova na zatvorenim bazenima, od 5. jula program "Obuka neplivača" tokom leta će se održavati na otvorenim bazenima. Upis na letnje kurseve počinje u ponedeljak, 28. juna na blagajni bazena na Sajmištu.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije