Isključenja vode za 25. jun

Delovi Novog Sada, Veternika i Sremskih Karlovaca 25. juna neće imati vode.
NOVI SAD

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u periodu od 11 do 14 časova, bez vode će ostati ulice Jovana Cvijića, od Temerinske do Karađorđeve, i Karađorđeva ulica, od Jovana Cvijića do Kisačke.

Zbog radova na sanaciji havarije, do 13 časova bez vode će biti Ulica Vase Stajića. Iz istog razloga Solunska ulica neće imati vode do 10 časova.

Ispiranje vodovodne mreže, u toku kojeg je moguć lokalni pad pritiska i blaže zamućenje vode obavljaće se u ulicama Novosadskog sajma i Kosančić Ivana.

Interventno snabdevanje vodom autocisternom obavljaće se na Pejićevim salašima u Nemanovcima.

Havarija - Nenada Mitrova 5
Havarija - Štrosmajerova 12, Petrovaradin
Slivnici - Mihajla Pupina - Pionirska
Havarija - Jaše Tomića - kod Toplane

VETERNIK

Ispiranje vodovodne mreže, u toku kojeg je moguć lokalni pad pritiska i blaže zamućenje vode, obavljaće se u Radničkoj, ulici Kralja Aleksandra i Dalmatinskoj.

SREMSKI KARLOVCI

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode, do 14 časova biće Ulica Mitropolita Stratimirovića sa okolnim ulicama.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije