Menu 021

Četiri ulice dobijaju novu rasvetu

Počela je izgradnja novog javnog osvetljenja u Velebitskoj, Ulici Dimitrija Avramovića, Ulici Jug Bogdana i Stevana Momčilovića.
Novi Sad 16.09.2014. | 13:51
Počela je izgradnja novog javnog osvetljenja u Velebitskoj, Ulici Dimitrija Avramovića, Ulici Jug Bogdana i Stevana Momčilovića.

U Velebitskoj ulici postavljeni su temelji, kablirana je trasa u dužini od oko 500 metara i sledi montiranje 18 stubova sa odgovarajućim svetiljkama.

U Dimitrija Abramovića u toku su građevinski radovi, a sinhronizovano se izvode radovi na kabliranju trase i polaganju temeljnih ploča radi montaže 32 stuba javnog osvetljenja.

U Ulici Jug Bogdana priprema se teren za početak građevinskih radova koji će se izvoditi u dužini od oko 380 metara i biće postavljeno 13 stubova javne rasvete.

Zasijaće i Ulica Stevana Momčilovića sa 9 novih stubova javne rasvete.

Takođe, u planu je i izgradnja javnog osvetljenja u Antona Čehova, delu Polgara Andraša, delu Mike Antića, Novoj ulici između Privrednikove i Puta novosadskog partizanskog odreda, kao i bloku omeđenog ulicama Bate Brkića, Dušana Danilovića, Seljačkih buna i Kneza Miloša. U planu je i izrada projekata za policijsku stanicu na Klisi i Grbavici, kao i za dekorativnu rasvetu Beogradske kapije, saopštio je Zavod za izgradnju grada.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest