Letnja škola fotografije

Art mreža organizuje Letnju školu fotografije za sve one koji žele da unaprede svoja znanja i veštine iz ove umetnosti.
Art mreža organizuje Letnju školu fotografije za sve one koji žele da unaprede svoja znanja i veštine iz ove umetnosti.

Prilagođena je, kako onima koji se bave fotografijom iz hobija - radi ličnog zadovoljstva, koji žele da motive iz svakodnevne okoline, svoje utiske, uspomene učine lepšim, tako i onima koji fotografiju koriste za izražavanje vlastitih ideja, zapažanja, utisaka i stavova.

Kroz predavanja akademskog fotografa Borisa Radivojkova (www.borisradivojkov.com) polaznici će moći da nauče osnovne i napredne fotografske tehnike, tehnike obrade fotografije, istoriju, teoriju i estetiku fotografije.

Sledeće teme će biti obuhvaćene: portret, grupni portret, cela figura, pejzaž, enterijer, grupa ljudi, life, običaji, reportaža, repro i dokumentarna fotografija. Predavanja su bazirana na praktičnom radu, teoriji, konsultacijama, domaćim zadacima, obradi fotografije u photoshop-u i osnovama prezentacije rada. Polaznici će tokom rada biti u prilici i da nauče da maksimalno iskoriste uslove prirodnog i veštačkog osvetljenja.

Besplatan čas fotografije i prezentacija programa škole će biti održani u nedelju 11. jula sa početkom u 18 časova u prostorijama NSHC-a, na Trgu mladenaca 6/1, Novi Sad.

Više o školi na linku: www.artmreza.com/skolafotografije.html

Zainteresovani za besplatan čas i prezentaciju programa mogu se prijaviti putem sledećeg maila: borisradivojkov@yahoo.com

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije